Izvor: Kurir
29.05.2024 u 15:39
0

JEZIV SLUČAJ U BITOLJU! Mladić (23) silovao nemoćnu osobu i sve kačio OVDE!

Mediji u Severnoj Makedoniji su objavili da je 23-godišnjak iz Bitolja osumnjičen da je 23 aprila u svojoj kući polno zloupotrebio lice koje je trajno duševno obolelo, naveo to lice na polne radnje i taj čin snimao i prenosio uživo na registrovanom kanalu na Jutjubu.

Kako navodi kurir.mk, Osnovno javno tužilaštvo u Bitolju je donelo naredbu o sprovođenju istražnog postupka protiv osumnjičenog za krivično delo. Polna zloupotreba nemoćnog lica po članu 187 stav 1 Krivičnog zakonika.

SPALIO KUĆU DA NAPLATI OSIGURANJE Policiju nije uspeo da prevari

Navodi se da je nadležni javni tužilac sudiji Osnovnog suda u Bitolju dostavio predlog za određivanje mere pritvora za osumnjičenog.

Sudija je taj predlog ocenio kao opravdan i na osnovu zakona odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter