Izvor: blic
08.10.2024 u 09:54
0

JOŠ NIJE PRONAĐENA ŽENA KOJA JE JUČE UBILA ĆERKU: Trideset specijalaca traga za odbeglom ženom

Oko 30 specijalaca MUP Tuzlanskom kantona traga od jutros na širem području Tuzle za majkom koja se sumnjiči da je preksinoć ubila svoju 31-godišnju ćerku.

Podsećamo, Policijskoj stanici PS Centar preksinoć oko 1:15 sati prijavljeno je od muške osobe (64) iz Tuzle, da je u svojoj porodičnoj kući u Tuzli, zatekao beživotno telo svoje kćerke (31).

Reč o stravičnom zločinu, koji je, prema prvim pokazateljima, najvjerovatnije počinila majka 31 -godišnjakinje, piše Avaz. Na licu mesta istražioci su pronašli njena dva oproštajna pisma, ali i predmet kojim je, veruju istražioci počinjen zločin. Kako se saznaje, radi se o čekiću.

Pronađeni su i ostali predmeti koji mogu ukazivati na ubistvo, što će potvrditi i DNK veštačenja.

Devojka koja je ubijena, kako je rečeno, bila je teški bolesnik.

Policija sada pretražuje širi region u Tušnju, u mestu gde je počinjen zločin. Kako se iza kuće gde se desilo ubistvo nalazi šuma, u toku je potraga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter