Izvor: Tanjug
11.05.2020 u 13:14
0

KORONA-RASPRODAJA KOD KOMŠIJA Nude kuće za 16 dinara!

Ivan Sabolić, načelniik opštine Legrad, mesta na granici Podravine i Međumurja, za manje od tri meseca prodao je za po jednu kunu četiri kuće u vlasništvu te opštine, i na taj način broj stanovnika povećao za osam odraslih i čak 11 dece, dok je 12. na putu.

Iako sve zavisi od percepcije kuće za jednu kunu, prema pisanju zagrebačkog Jutarnjeg lista, nisu da se samo donese kofer, vešmašina i TV sa radijem i tek tako se useli. Domaćina, kažu, tu čeka puno posla, te stoga razmaženi nemaju tamo šta da traže.

OVO MORATE PROČITATI

TUGA U PARAĆINU! KORONA MI JE UZELA CELU PORODICU: Ode i sestra, ostao sam siroče (GALERIJA)

HAPPYBSC DETALJAN VODIČ ZA PUTOVANJE Ovo su uslovi za ulazak u zemlje regiona i EU

MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ OTKRIVA KAD ĆE AVIONI PONOVO LETETI: Evo koje procedure ćete morati da ispoštujete

ISPLATA JEDNOKRATNE POMOĆI DO PRVOG JUNA: Evo kako da uzmete 100 evra

U SRBIJU SA NEGATIVNIM TESTOM NA KORONU ILI SAMOIZOLACIJA: Strani državljani sa posebnom dozvolom

– Pandemija nije uticala na potražnju za radnicima. Puno je firmi uokolo koje vape za njima. Ludbreg ima jaku industriju koju drže stranci. Međimurci traže radnike u metalskoj, a Podravina u prehrambenoj industriji. Podravka je bila i biće privredna okosnica celog ovog kraja – rekao je Sabolić.

Kada je, kaže, početkom godine oglasio prodaju kuća za jednu kunu, u Legrad su dolazili ljudi iz cele Hrvatske. Ili su, kaže, slali pisma, mejlove i zvali telefonom.

SAZNAJTE JOŠ 

GRAĐANI PODGORICE SINOĆ BRANILI SVETINJE! Šetnja „Tišina slobode“! (GALERIJA, VIDEO)

LETNJE VREME A ONDA TEMPERATURNI ŠOK: Evo šta nas očekuje narednih dana

VAKCINOM UDARAJU NA DECU! Žestoke kazne ako se ne vakcinišete protiv korone!

GRAĐANI PODGORICE SINOĆ BRANILI SVETINJE! Šetnja „Tišina slobode“! (GALERIJA, VIDEO)

– Potegnuli su do Podravine naši iz Irske, Nemačke, BiH i bračni par Istriana. Oglas o kućama za jednu kunu brzo se proneo – kaže načelnik.

Svaka čast svakome, dodao je, ali prioritet su bile porodice sa decom ili one koje nameravaju da ih imaju. Što više dece, to bolje, objašnjava Sabolić, i dodaje da Legrad na taj način dobija i budućnost.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter