Izvor: Blic.rs
23.06.2020 u 13:49
0

KORONA U GERONTOLOŠKOM CENTRU: Čekaju se rezultati za 26 osoba

Na virus korona pozitivno je šest korisnika Gerontološkog centra Sarajevo.

Pet pozitivnih korisnika je zaraženo na osnovu kontakta sa zaposlenom u Centru, kod koje je ranije utvrđeno prisustvo virusa korona, prenosi Srpskainfo.

Šesti zaraženi je pacijent koji se vratio nakon lečenja na Kliničkom centru u Sarajevu, te je nakon povratka u Centar bio u izolaciji, potvrdila je za N1 direktor Gerontološkog centra Melisa Alibašić Hadžić.

PROČITAJTE I OVO

ŠOK ZA KUPCE: Cene voća drastično porasle

DRAMATIČNO! POD VODOM NA STOTINE DOMAĆINSTAVA: Meteorolozi NEMAJU DOBRE VESTI za danas (FOTO)

PALERMO NUDI GRATIS NOĆENJA Besplatna ponuda, ali prvo treba da ispunite dva uslova!

Hadžićeva je naglasila da se razmatra opcija da se proširi trenutni izolatorijum, zbog čega će danas u samom Centru boraviti epidemiološke službe. Još se čekaju i rezultati 26 drugih korisnika, a trenutno zaraženi nemaju simptome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter