Izvor: KURIR
06.08.2024 u 15:24
0

KRENUO DA IH RAZDVAJA PA ZAVRŠIO SA NOŽEM U STOMAKU: Posle obračuna policija BLOKIRALA deo grada

Pripadnici policije u Herceg Novom uhapsili su tridesetogodišnjeg N. B. iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

– On se sumnjiči da je 4. avgusta ispred ugostiteljskog objekta u mestu Đenovići, u prisustvu većeg broja lica, stupio u verbalni konflikt sa operativno interesantnim licem N. I, nakon čega mu N. I. zadaje udarac šakom u predelu vilice, usled čega N. B. iz torbice koja mu se nalazila za pojasom vadi nož, i njime zamahuje prema N. I, i u tom trenutku oštećenom licu, koji je pokušavao da razdvoji pomenuta lica u konfliktu, nanosi telesnu povredu – ubodnu ranu u predelu trbuha – potvrđeno je za RINU u policiji.

U BUDVI VATRA GUTA SVE PRED SOBOM (VIDEO): Dramatični snimci vatra se približila pojedinim kućama

Ubrzo nakon događaja, službenici Odjeljenja bezbednosti Herceg Novi su uspostavili blokadu užeg i šireg lica mesta događaja, i prikupili obaveštenja, što je rezultiralo brzom identifikacijom osumnjičenog N. B, koji je nakon kraće potrage pronađen i lišen slobode.

Kod njega je u momentu lišenja slobode pronađeno sredstvo izvršenja – nož.

Protiv N.B. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Preduzimajući dalje mere i radnje po pomenutom događaju, policijski službenici su locirali i lišili slobode N. I. i protiv njega podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu N.B. Priveden je Višem državnom tužilaštvu na dalje postupanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter