Izvor: Tanjug
14.12.2020 u 20:23
0

KRIVOKAPIĆ SUTRA U BRISELU: Sastanak sa predstavnicima EU

Predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić dolazi sutra u dvodnevnu radnu posetu Briselu.

PROČITAJTE I…

KORONA PRESEK: Manje od 5.000 zaraženih, preminulo 49!

IZNENAĐENJE NA HAPPY TELEVIZIJI Marić večeras izlazi pred gledaoce (ĆIRILICA, 21 SAT)

JEZIVA SMRT, JEDVA PREPOZNATLJIVA TELA! Obducenti OTKRILI kako su poginuli piloti na Kozari

POLICIJA POJURILA NOVOSAĐANINA, ON BACAO DROGU NA SVE STRANE DOK JE BEŽAO: Oslobodio se 7 paketića

PALA KRV KOD ZAJEČARA Mužu zarila nož u stomak

Tokom svoje prve posete sedištu EU, Krivokapić će se sutra i u sredu, 16. decembra, sastati sa najvišima zvaničnicima EU, NATO i Belgije.

Sutra je predviđen sastanak premijera Crne Gore sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, a zatim i razgovor sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Priština i druga pitanja na Zapadnom Balkanu, Miroslavom Lajčkom.

Tokom popodneva Krivokapić će imati sastanak sa generalnim sekretarom NATO, Jensom Stoltenbergom u sedištu Alijanse u Briselu.

NE PROPUSTITE…

PAKLENI ŽREB! Zvezda ide na Milan!

TERZIĆ POSLE ŽREBA Milan favorit, ali imaće težak posao protiv Zvezde

ODLETEO I TUMBA Orlovi i zvanično ostala bez selektora

Očekuje se da se Stoltenberg i Krivokapić zajedno obrate medijima posle sastanka.

U sredu, 16. decembra, premijer Crne Gore sastaje sa komesarom za proširenje EU, Oliverom Varhejem, a očekuje i niz bilaterlanih sureta premijera sa belgijskim zvaničniicma.

U delegaciji Crne Gore, pored predsednika Vlade, nalaze se i ministarka odbrane Olivera Injac, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i glavna pregovarač CG sa EU Zorka Kordić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter