Izvor: Tanjug
17.02.2021 u 19:32
0

KRIVOKAPIĆ: Vakcine dokaz poštovanja Srbije prema Crnoj Gori

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da su vakcine Sputnjik Ve koje je Srbija donirala toj zemlji dokaz velikog poštovanja koje Srbija iskazuje prema Crnoj Gori i izrazio nadu da će to biti novi početak razvoja međusobnih odnosa.

„Nadam se da će ovo biti novi početak razvoja naših odnosa, koji su jedno vreme bili u zastoju. Moramo da unapređujemo naše odnose u korist naših građana, jer je to naša obaveza“, rekao je Krivokapić na aerodromu u Podgorici, nakon što je premijerka Srbije Ana Brnabić predala prvi kontingent vakcina.

To su, istakao je, vakcine koje treba da zaštite stanovništvo Crne Gore i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

NOVO PRAVILO ZA VOZAČE: U ovoj zemlji zabranjeno je nošenje kape i naočara za sunce zajedno sa maskom

EKSPLOZIJA U CENTRALI LIDLA Policija blokirala prilaske zgradi, ima povređenih

Prvi snimci ispred centrale Lidla posle eksplozije: Hitne službe na licu mesta, čuju se sirene

KONAČNA ODLUKA! Stigla čvrsta uverenja da studentske poliklinike neće biti zatvorene

ŠAULIĆI DOBILI 200.000 EVRA ODŠTETE ZA ŠABANOVU SMRT: Goca vratila unapred uzete honorare i kupila sinu auto!

To su, istakao je, vakcine koje treba da zaštite stanovništvo Crne Gore i dodao:

„Zdravlje iznad svega, a solidarnost pre svega“.

Krivokapić je rekao da su građani Crne Gore dugo iščekivali kada će doći vakcine i iskazao zahvalnost građanima Srbije, koji su se odrekli svojih vakcina i uputili ih građanima Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter