Izvor: Kurir
19.08.2024 u 17:06
0

MANEKEN USMRTIO MAJKU 3 DECE NA VIRU: Vozio pod dejstvom alkohola, dečak u teškom stanju

Ivan Bakić, koji je automobilom usmrtio majku troje dece na Viru, vozio je u alkoholisanom stanju i brže od dozvoljenog!

Bakiću je u ponedeljak određen jednomesečni pritvor nakon saslušanja u tužilaštvu u Zadru i preti mu od tri do 15 godina zatvora.

JEDNOG UGRIZAO DRUGOG UDARIO VRATIMA VOZILA: DRAMA na auto-putu u Hrvatskoj!

– Osnovano se sumnja da je upravljao vozilom iako je bio svestan da ne sme upravljati ako u organizmu ima alkohola i da se u naselju ne sme kretati brzinom većom od 50 km/h – navode iz tužilaštva.

Navodi se i da je Bakić naleteo na ženu (24) koja je uz ivicu kolovoza gurala ispred sebe kolica sa detetom od 11 meseci dok se ispred njih kretao muškarac vodeći dvoje dece. Majka je preminula na mestu nesreće dok su otac i troje dece teško povređeni.

Bakić, koji ima 29 godina, kako saznaju hrvatski mediji, ranije je radio kao maneken nekih najpoznatijih svetskih modnih brendova poput italijanske kuće Armani.

Novinari Večernjeg razgovarali su sa svekrom nastradale žene koji je otkrio šta je prethodilo tragediji.

– Malog će prebaciti u Zagreb, curica ima teške povrede, ali su nam rekli da je stabilno. Beba ima ogrebotine. Možete misliti kako nam je, ali moramo smoći snage jer sada je na nama da se brinemo o deci. Sin je teško povređen, međutim, uspeli smo da razgovaramo s njim. Sad je na meni i supruzi briga za decu. Mi i dalje ne verujemo da se sve to dogodilo! Sin mi je rekao da su otišli na koncert autom, parkirali su iza kafića gde su našli mesto, a onda su se parkirali i drugi i nisu mogli da izađu. Deca su mala i hteli su da idu kući pa je sin otišao u kafić i pitao može li neko da preparkira auto. Rekli su mu da čeka do tri i onda su zbog dece koja su bila nervozna krenuli pešiece i dogodila se nesreća – navodi potreseni muškarac.

Trogodišnji dečak i dalje je životno ugrožen i nalazi se na intenzivnom lečenju u bolnici u Zadru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter