Izvor: Kurir
17.08.2024 u 13:15
0

MASOVNA TUČA KAKVA SKORO NIJE VIĐENA: Mlatili se letvama gazili automobilima ( VIDEO)

Uznemirujući snimak tuče dve zaraćene porodice

Više osoba povređeno je u žestokoj masovnoj tuči koja se nešto posle ponoći dogodila u centru Bjelovara!

Policija je saopštila da je jedna osoba upucana i da je još šest lakše povređeno dok je 12 privedeno. Lokalni mediji navode da je posredi dogovoreni obračun dve grupe Roma koje su inače u rodbinskim vezama.

Jedan od svedoka navodi da je u tuči učestovalo više od 20 muškaraca i žena među kojima je navodno bilo i trudnica.

 Mlatili su se letvama, krv je šikljala na sve strane, neko se u jednom trenutku automobilom zaleteo na tu masu ljudi i prava je sreća da niko nije poginuo. Muškarac koji je pucao najpre je ispalio nekoliko hitaca u vazduh da bi potom pucao u jednog pripadnika druge grupe. 

Videli smo i ženu koja je ubodena nožem. Žena iz druge grupe je uletela u kombi hitne pomoći i počela da je čupa – navodi svedok i dodaje da su povređene morali da voze u različitim vozilima hitne pomoći da ne bi nastavili sa obračunom.

Gradonačelnik Dario Hrebak najoštrije je osudio incident u centru Bjelovara.

– Ovo je strašno što se sinoć dogodilo u Bjelovaru. Samo zahvaljujući brzoj reakciji građana i bjelovarske policije izbegnuta je tragedija. Ovo je nedopustivo za Bjelovar i tražim najoštrije kazne pravosudnog sistema za sve učesnike. Incident ne sme da baci senu na populaciju Roma u našem gradu koja u miru živi kao i svi građani našeg mirnog i bezbednog grada – naveo je gradonačelnik Hrebak.

Lokalni mediji navode i da je jedna od porodica nekoliko dana ranije prijavila policiji pretnje koje su dobili od druge strane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter