Izvor: Kurir
25.08.2024 u 19:34
0

MASOVNA TUČA NAVIJAČA NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ: Lome naplatnu rampu preskaču ogradu (VIDEO)

Nekoliko desetina navijača Hajduka i Rijeke učestvovalo je u masovnoj tuči koja se dogodila oko 15.30 sati na auto-putu A6 kod Vrata!

Nekoliko desetina navijača Hajduka i Rijeke učestvovalo je u masovnoj tuči koja se dogodila oko 15.30 sati na auto-putu A6 kod Vrata!

Navijači Hajduka putovali su prema navodima loklanih medija ka Puli dok su pristalice Rijeke išle za Osijek. Na snimcima se vidi da su huligani pretrčavali auto-put i stopirali saobraćaj u oba smera.

Velika drama zabeležena je i na naplatnoj rampi gde su huligani lomili sve pred sobom dok na jednom snimku deluje da grupa navijača tuče protivnika. Mnogi od huligana nose fantomke dok se drugi hvale krvavim majicama protivnika kao svojevrsnim trofejima.

Danas oko 15.30 sati na isključenju Vrata došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo više osoba. Prema dosadašnjim saznanjima u tuči su učestvovali pripadnici dve navijačke grupe. Brzom intervencijom policije sprečen je dalji sukob i nastanak veće materijalne štete – navodi policija.

Lokalni mediji navode da ima više uhapšenih i povređenih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter