Izvor: Kurir
13.08.2024 u 09:15
0

MEŠTANI VAN SEBE NAKON ŠTO JE NIKOLA UBIO SUPRUGU ANĐELKU: Strašno šta se desilo

Nikola Cumbo (38) iz Šipova podlegao je ranama koje je zadobio kad je nakon ubistva nevenčane supruge Anđelke M. (34) pucao sebi u glavu.

Meštane Šipova šokirala je jutros vest da je žena ubijena u putničkom automobilu i da je osumnjičeni za zločin potom pokušao da počini samoubistvo hicem iz pištolja.

NIKOLA KOJI JE UBIO SUPRUGU PODLEGAO RANAMA: Anđelku upucao ispred kuće, a potom ispalio i sebi HITAC U GLAVU

Građani malog mesta i dalje ne mogu da dođu sebi. Jedna sugrađanka je za N1 ispričala da je poznavala i žrtvu i počinioca.

– Sistem je zakazao. Strašno. Nosim porodici tablete da se smire koliko se može. Dečko je zarađivao dobro, radio po Hrvatskoj, a šta se tu desilo ne znam, kao ni šta je bilo u četiri zida – kazala je žena.

Negira da je bilo naznaka da bi se ovako nešto moglo dogoditi.

– Lično i odgovorno tvrdim da nije – navela je žena.

Anđelka M, podsetimo, kako navode lokalni mediji, nedavno je napustila nevenčanog supruga Nikolu Cumbu iz Šipova koji ju je jutros sačekao pre posla i ubio u automobilu u blizini svoje kuće.

Žena je na mestu preminula dok je Cumbo jutros u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen bez svesti i sa prostrelnom ranom na glavi. On je nakon operacije podlegao povredama koje je zadobio pucajući u glavu.

Zločin se dogodio jutros u 7.45 sati u Karađorđevoj ulici.

Policija je inače protiv Cumbe u dva navrata podnosila izveštaje tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. U oba navrata se radilo o napadima na suprugu koja ga je, prema nezvaničnim informacijama, ostavila pre tri mjeseca.

Iza njih je ostalo dvoje maloletne dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter