Izvor: NOVA
17.06.2024 u 17:55
0

MILATOVIĆ UPUTIO JAVNU PROZIVKU BIVŠEM SAVEZNIKU: „O Spajiću i njegovoj politici najbolje su rekli građani Budve“

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da su o predsedniku Vlade i lideru Pokreta Evropa sad (PES) Milojku Spajiću i njegovoj politici najbolje rekli građani Budve

Milatović je, odgovarajući na pitanja na pres konferenciji sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim, rekao da su mnogi politički lideri pretvorili Crnu Goru u dečije igralište neodgovornim porukama, netransparentnim ponašanjem.

„I to mora da prestane ukoliko želimo da od Crne Gore napravimo zemlju vladavine prava. Moramo imati pre svega odgovornije i transparentnije ponašanje od onih koji obnašaju najviše funkcije u Crnoj Gori uključujuči i predsednika Vlade. O predsedniku Vlade i njegovoj politici najbolje su rekli građani Budve, a to trenutno zna cela Crna Gora. Građani su oni koji uvek oni koji najbolje vide stvari“, rekao je Milatović, prenose Vijesti.

Istakao je da je ponosan na sve što je uradio u delu demokratske tranzicije, ali da je se odvojio u trenutku kada je video da je pokret odstupio od vrednosnih stavova.

On je dodao da je uvek imao na umu interes države i građana „za razliku od mnogih koji svakodnevno politički trguju sa mnogim stvarima koje nisu dobre za Crnu Goru“.

Komentarišući izjavu Spajića da su on i ministar pravde Andrej Milović šuruju, Milatović je rekao da je to stvar Vlade i da se neće mešati.

„Važno je da kompletan proces bude otvoren za javnost kako bi ona bila objektivno informisana zbog čega je došlo do slučaja, da vidimo rasplet cele situacije jer je Crna Gora umorna od neodgovornosti i netransparentnosti“, rekao je Milatović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter