Izvor: Tanjug
24.12.2022 u 17:15
0

Milorad Dodik potvrdio je da će Republika Srpska obeležavati i slaviti Dan Republike: „Da li ga ne podržavaju „turisti“ kakav je Šmit, to nas ne zanima!“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska obeležavati i slaviti Dan Republike i da će centralna svečanost svake godine biti održavana u drugom gradu, čime se, kako je naveo, želi pokazati da je to integrativni praznik koji predstavlja čitavu Republiku Srpsku.

Dodik je rekao da oni koji osporavaju praznik Republike Srpske mogu da rade šta hoće, a da će Srpska Dan Republike obeležavati i slaviti,.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Da li ga ne podržavaju `turisti` kakav je (Kristijan) Šmit, to nas ne zanima. Mi smo naše odluke o tome doneli i 9. januar se ne može pomeriti“, rekao je Dodik novinarima.

On je podsetio da će ove godine svečani defile povodom 9. januara biti održan u Istočnom Sarajevu, dok će dan ranije u dvorani „Borik“ u Banjaluci biti održana akademija, a nakon toga i prijem koji organizuju institucije Republike Srpske.

MILANOVIĆ BESAN: „Hrvatska je luzer, Evropska unija nas tretira kao 13. prase“

Dodik je pozvao građane Istočnog Sarajeva i goste da 9. januara u tom gradu prisustvuju defileu bezbednosnih i nevladinih organizacija povodom obeležavanja Dana Republike Srpske.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter