Izvor: Telegraf
29.10.2021 u 17:16
0

MUŠKARAC IZ BJELJINE OPTUŽEN ZA OBLJUBU: Seksualno zlostavljao dete od 15 godina

Devojčica je pobegla u drugu sobu, M. S. je došao za njom i ponovo počeo sa dodirivanjem, a potom zapretio da će nešto loše uraditi njenim roditeljima ukoliko im kaže šta se dogodilo

Sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Mije S. (71) zbog obljube maloletne devojčice u ovom gradu, objavljeno je na sajtu Okružnog javnog tužilaštva.

PROČITAJTE JOŠ:UHAPŠEN MLADIĆ IZ LEBANA: Krao kamere iz automobila, vadio kartice pa kamere bacao u reku!

Optužnica bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva protiv Mije S. potvrđena je 18. oktobra.

Iz Tužilaštva navode da je M. S. 29. aprila u popodnevnim časovima došao u porodičnu kuću da popravi bojler, svestan protivpravnosti svoje radnje, iskoristio kratko odsustvo iz kuće oca maloletne devojčice i počeo da je dodiruje.

– Devojčica je pobegla u drugu sobu, M. S. je došao za njom i ponovo počeo sa dodirivanjem, a potom zapretio da će nešto loše uraditi njenim roditeljima ukoliko im kaže šta se dogodilo – navedeno je u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DVOJICE MALOLETNIKA: Zadali više udaraca muškarcu u parku i naneli mu teže telesne povrede!

Budući da postoji velika nesrazmera u zrelosti i uzrastu između počinioca i žrtve, iz Tužilaštva zaključuju da je M. S. počinio krivično delo obljuba sa detetom mlađim od 15 godina.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter