Izvor: alo
28.09.2024 u 09:26
0

NA CETINJU JUČE UBIJEN ČLAN ŠKALJARSKOG KLANA: Metkom u srce!

Vasko Lješković, visokopozicionirani član "škaljarskog klana", ubijen je juče oko 15.25 sati na Cetinju. Njega je pogodio samo jedan metak i to u srce dok se nalazio u svom dvorištu opasnano visokim zidinama.

Ubica je, prema pretpostavkama policije, ispalio samo jedan metak iz snajperske puške u žrtvu dok je bio u dvorištu svoje kuće u cetinjskom naselju Bogdanov, nakon čega je pobegao. Sagovornici crnogorskih medija iz bezbednosnog sektora veruju da iza likvidacije stoji “kavački klan”.

Iz vrha Uprave policije nezvanično objašnjavaju da je na Lješkovića pucano sa brda udaljenog oko 500 metara, a samo dvorište „škaljarca“ je ograđeno visokim betonskim zidom.

Upravo na tom mestu juče posle podne inspektori su pokušavali da pronađu tragove koje je eventualno snajperista ostavio za sobom. Istovremeno, i ispred kuće Lješkovića policijski inspektori, krim-tehničari, forenzičari i dežurna tužiteljka tražili su tragove koje je mogao da ostavi ubica.

Lješković je bio blizak jednom od vođa „škaljarskog klana“ Vladanu Radomanu. Upravo za ovog “škaljarca” se tvrdi da je preuzeo rukovođenje klanom posle ubistva Jovana Vukotića, septembra 2022. u Istanbulu.

A ubistvom Radomanovog brata Gorana, u Beogradu 2015. godine, navodno je I počeo decenjski rat „škaljarskog“ i „kavačkog klana“, u kom je ubijeno na desetine ljudi u Crnoj Gori, Srbiji i regionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter