Izvor: Blic.rs
03.10.2020 u 10:15
0

NAJVEĆI BROJ ZARAŽENIH U CRNOJ GORI: Broj zaraženih TRI PUTA VEĆI, prestiglil su i Špance

Crna Gora je na prvom mestu u Evropi po broju zaraženih korona virusom na 100.000 stanovnika, pišu Vijesti.

Podaci evropskih statistčkih centara od kraja septembra pokazuju da Crna Gora, sa stopom od oko 1. 699 inficiranih na 100. 000 stanovnika, ima najveću stopu obolelih u Evropi

Sledi Jermenija, dok je Španija na trećem mestu među 45 evropskih zemalja

Epidemiolog u penziji, profesor Novica Vujošević, ocenio je da je Crna Gora lošije prošla u odnosu na druge zemlje, a da nema velikog opravdanja za to.

SVE O SPORTU

RATNIK KOME SE KLANJAJU PROTIVNICI (VIDEO)

LEBRON SIGURNIM KORACIMA KA TITULI: Majami nije mogao ništa protiv Lejkersa

PRAZNOM ARENOM ODJEKIVALI KRICI: Užas! Ovakvu povredu svet ne pamti

NOVI PROBLEMI ZA CRNO-BELE U PRELAZNOM ROKU: Partizan ostao bez štopera

ŠOKANTNO! ŠPANAC NIJE KRALJ ŠLJAKE: Nadalu nedostaje 240 pobeda da bi bio najbolji!

– S obzirom na stepen društvene organizovanosti, kvalitet medicinske službe i kadrovsku strukturu, nema opravdanja za ovoliki broj zaraženih – smatra Vujošević.

On je rekao da procenjuje da je zaraženih najmanje tri puta više u odnosu na registrovani broj.

Objasnio je da oko 80 odsto inficiranih korona virusom nema tešku kliničku sliku, da se pojedini nisu javljali lekaru, kao i da postoje i oni bez simptoma, koji ne znaju da su zaraženi, a prenose virus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter