Izvor: Alo.rs
26.03.2022 u 12:56
0

NAKON 12 GODINA POSTOJANJA GASE SRPSTVO U CRNOJ GORI: Zaustavljen je rad portala „Srpske novine CG“

Posle više od 12 godina rada bez bilo kakvog upozorenja zaustavljen je rad portala „Srpske novine CG“ koji je registrovan u okviru Srpskog kulturno-informativnog kluba „Sveti Sava“ iz Podgorice, saopštilo je uredništvo portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju se navodi da je uredništvo portala tek nakon zahteva za objašnjenjem, obavešteno da je server pod imenom „Namećeap“ uskratio korišćenje usluga zbog navodnog promovisanja proruskih propagadnih informacija.

„Očigledno je da ljudi koji su zaduženi za praćenje medija, a između njih i našeg portala, nisu kontrolisali pouzdanost informacija jer, da jesu, uočili bi izuzetnu korektnost i toleranciju u promovisanju najznačajnijih informacija koje smo prenosili. Stoga stičemo utisak da je naš portal ugašen isključivo zbog svog naziva i trobojke koja predstavlja njegov zaštitni znak“, tvrde iz portala „Srpske novine CG“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter