Izvor: Telegraf
03.09.2024 u 11:59
0

NAORUŽAN UPAO U BOLNICU I PRETI: Pacijenti iskakali kroz prozor

Prostor je ispražnjen od ljudi, niko nije ugrožen, policija pregovara. Ne znamo je li pištolj pravi ili nije", rekao je dr Milivoj Novak.

Ljudi koji su se zadesili u KBC Rebro u Zagrebu, u trenutku kada je u bolnicu ušao naoružani muškarac i počeo da preti, ispričali su detalje užasa.

„Bili smo po sobama. Doktorka je došla i zaključala nas je i rekla je da su im javili da je čovek s pištoljem u bolnici. Prvo smo čekali, onda smo kroz prozore izašli. Jedno dvadesetak nas je iskakalo kroz prozore“,  rekla je žena koja je bila u bolnici koja kaže da se sve dogodilo oko 10:30.

Iz policije su naveli da su dojavu primili oko 10.05.

U ovom trenutku nije poznato da li osumnjičeni kod sebe ima pravo oružje.

Na licu mesta je veliki broj pripadnika policije.

Pomoćnik direktor je rekao da niko nije ugrožen.

„Na psihijatrijskom odeljenju u Zelenoj zgradi KBC-a trenutno interventna policija pregovara s muškarcem koji je tamo upao s pištoljem.

Prostor je ispražnjen od ljudi, niko nije ugrožen, policija pregovara. Ne znamo je li pištolj pravi ili nije“, rekao je dr Milivoj Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter