Izvor: KURIR
21.05.2024 u 10:20
0

NAPAO GA TUPIM PREDMETOM: Obračun u istražnom zatvoru u Zadru, kriminalac zadobio TEŠKE POVREDE

Josip Čubelić zvani Čuba (37) teško je povređen u istražnom zatvoru u Zadru, saznaje. Čubelić je član kriminalne narko organizacije, a drugi zatvorenik ga je napao i ubo oštrim predmetom.

Ovu informaciju potvrdili su u Ministarstvu pravde, a iz nezvaničnih izvora saznaju da se ovaj incident dogodio krajem prošle nedelje, piše Dalmacija danas.

DRAMA U MOSTARU! Avion nije mogao da spusti točkove: Pilot prijavio kvar na stajnom trapu, oglasili se nadležni

„Potvrđujemo da je krajem prošle sedmice u zadarskom zatvoru zabeležen incident u kojem je jedno lice lišeno slobode fizički nasrnulo na drugo. Napadnuti pritvorenik zadobio je više površinskih povreda i povredu ruke. Istražnom zatvoreniku je odmah ukazana lekarska pomoć, a nadležni u Zatvoru u Zadru preduzeli su dodatne mere obezbeđenja“, odgovoreno je iz Ministarstva.

„Podsećamo da su, u skladu sa Zakonom o izvršenju kazne zatvora, podaci o osuđenim licima službena i profesionalna tajna, pa nismo u mogućnosti da damo dodatne podatke o pojedinim licima lišenim slobode“, dodaju iz Ministarstva.

Poslednji incident vezan za Čubelića bila je pucnjava na splitskim Skalicama, gde je na njega pucano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter