Izvor: Blic.rs
12.09.2020 u 14:49
0

NASILNIK IZ NOVOG SADA NAKON PREBIJANJA POBEGAO IZ SRBIJE: Evo gde se on navodno krije!

Mladić sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je I. K., šef obezbeđenja u kockarnici koji je, prema nezvaničnim informacijama određenih medija posle iživljavanja na mladiću pobegao u Crnu Goru.

Kako je ranije saopšteno, policija u Novom Sadu identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

SAZNAJTE JOŠ…

VUČIĆ ISTIČE: Srbija će podići plate i standard pripadnika vojske!

„POSTAVIO SAM TO PITANJE SEBI KAO IZAZOV“ Dr Kon otkriva kada će biti zatvorene škole zbog korone!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Dragi kadeti, Srbija je ponosna na vas i svoju vojsku!

UŽAS! MUK O NASILJU NAD BESPOMOĆNIM MLADIĆEM: Radnici ispred objekta gde je brutalno pretučen Novosađanin „ništa nisu videli“

– Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog – rekli su iz policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter