Izvor: KURIR
16.07.2024 u 16:01
0

NASTAVLJA SE POLITIČKI HAOS U HRVATSKOJ: Plenković prozvao Milanovića

Hrvatski premijer Andrej Plenković poručio je predsedniku Republike Zoranu Milanoviću da bi bilo bolje da se ponašao kao predsednik države, a ne kao politički divljak i prostak.

– Bilo bi bolje, a ne fora, da se on ponaša kao predsednik a ne kao politički divljak i prostak koji je izvređao celu političku scenu, koji je HDZ nazvao nacističkom strankom. U Vašingtonu je ćutao, Kakav stav, o čemu – rekao je Plenković novinarima u Varaždinu.

On je to rekao osvrnuvši se na jučerašnju izjavu Milanovića da bi “Plenković bio super kandidat za predsednika”, preneli su hrvatski mediji.

Milanović je ranije najavio da će se kandidovati za još jedan mandat na predstojećim predsedničkim izborima, koji bi u Hrvatskoj trebalo da budu održani krajem decembra ove godine. Milanovićevu kandidaturu podržala je njegova bivša stranka, najuticajnija opoziciona SDP.

U aktuelnoj vlasti Milanovićeva najava nije primljena sa odobravanjem, a Plenković stalno upozorava na predsednikovo kršenje Ustava tokom parlamentarnih izbora održanih u Hrvatskoj u aprilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter