Izvor: KURIR
02.06.2024 u 13:13
0

„NEĆE PROĆI NIJEDNA“ Dodik kaže da je predaja raketa Ukrajini, kojima može da gađa teritoriju Rusije, dokaz da se ZAPAD RAZBESNEO

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je da predaja raketa Ukrajini, kojima mogu da gađaju teritoriju Rusije, govori o tome da se Zapad razbesneo.

– Uveren sam da Rusija ima stabilan sistem odbrane i da neće proći nijedna od tih raketa – rekao je Dodik za RIA Novosti.

RTRS prenosi da je Dodik ocenio da raketama ne mogu da upravljaju sami Ukrajinci, već da je potrebno učešće zapadnih vojnika, poput Nemaca i Francuza.

– Postavlja se pitanje kako na to treba da gleda Rusija? – naveo je Dodik.

SAD su, kako je preneo Volstrit džurnal, pozivajući se na američke zvaničnike, odobrio Kijevu da za napad na rusku teritoriju u Harkovskoj oblasti koristi rakete HIMARS, GLMRS i artiljeriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter