Izvor: Tanjug
16.09.2020 u 08:05
0

NIKŠIĆ: Gradska bolnica puna novozaraženih KORONA VIRUSOM

U nikšićkoj Opštoj bolnici trenutno su popunjeni kapaciteti za pacijente inficirane koronavirusom, a u toj zdravstvenoj ustanovi pokušavaju da nađu rešenje za one koji čekaju na hospitalizaciju.

U Nikšiću je 445 aktivnih slučajeva infekcije Kovidom-19.

SAZNAJTE I OVO

ŠOKANTNO OTKRIĆE NAUČNIKA! Evo koliko dugo ste ZARAZNI nakon korone!

SRPSKI PROFESOR UPOZORAVA: Selen i cink svi koristimo protiv KORONE, ali postoji opasnost…

OGLASILA SE KOLUMBIJKA POSLE EKSPLOZIJE Ovo je poručila preživela iz Strahinjinog džipa (FOTO)

TRESE SE PLANETA! Otkrivene nove posledice Covid-19!

Na bolničkom lečenju u Opštoj bolnici Nikšić nalazi se 50 kovid pacijenata sa težom kliničkom slikom, od kojih su 44 smeštena na Internom odeljenju, a šest na odeljenju pedijatrije.

-Tri pacijenta su u jedinici Intezivne nege i životno su ugrožena, dok su ostali stabilnih vitalnih parametara i dobro se osećaju. Trenutno nemamo nijednog pacijenta na respiratoru. Imamo i najmlađe pacijente, novorođenče od 20 dana, bebu od mesec i dva meseca, zajedno sa majkama koje su pozitivne. Smeštene su na odeljenju pedijatrije u posebnom delu za kovid inficirane pacijente. Njihivo opšte stanje je zadovoljavajuće i ide u pravom smeru koji želimo svi- kazao je direktor bolnice Ilija Ašanin.

OBAVEZNO PROČITAJTE!

INVAZIJA NA ZEMLJU! Američki piloti presreli NLO, Pentagon OBJAVIO SNIMKE! (VIDEO)

SINOVAC DŽONA KENEDIJA: Despoti iz senke VLADAJU SVETOM!

TAČKA NA MINIMALAC Vlada odredila najnižu cenu rada za 2021.

NOVA RADNA MESTA Hoćete državni posao, spremite se!

Prema njegovim rečima, primetan je povećani broj pregleda onih koji imaju simptome infekcije kovid virusom, a povećava se i broj pacijenata kojima je potrebno bolničko lečenje.

Podsetio je da je nikšićka bolnica respiratorni centar sa 80 kreveta za severozapadni deo Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter