Izvor: KURIR
15.06.2024 u 15:56
0

NOVI NAPAD NA SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU U BARANAMA: Užasan napad, porodica u strahu

Službeniku Srpske pravoslavne crkve S.R u toku noći demoliran je automobil na parkingu ispred zgrade gde živi njegova porodica, u centru Berana, saopštila je njegova porodica.

Kako se navodi, sa obzirom na to da im je u prethodnom periodu na istom vozilu više puta pričinjena veća materijalna šteta, izazvana takođe upotrebom sile, a da počinioci nisu pronađeni, S.R i njegova porodica strahuju za svoju bezbednost.

Budući da su napadi na njihovu imovinu, kako tvrde, kontinurani, i da policija do sada nije uspela da pronađe počinioce, porodica strahuje da su napadi učinjeni iz mržnje i po nacionalnoj osnovi, i izražavaju bojazan da bi sledeći korak mogao biti fizički napad.

BOSANSKI „JASTREB“ KOJI JE PRETIO SRPSKOJ SLIKAO SE S PUŠKOM: Hoće da od RS napravi dva kantona i ukine joj naziv!

 

Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta i sačinila zapisnik.

Porodica se nada da će UP dati sve od sebe kako bi rasvetlila napad na njihovu imovinu i obezbedila im život bez straha.

Takođe, ono što navode jeste da će se obratiti i drugim nadležnim institucijama u Crnoj Gori, ombudsmanu, nevladinim organizacijama i međunarodnoj zajednici kako bi se zaštitili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter