Izvor: jutarnji list
02.02.2021 u 14:23
0

NOVI SKANDAL! Glumica prijavila seksualno uznemiravanje

Nakon nedavnog slučaja u kojemu je za seksualno uznemiravanje isplivao je novi skandal!

HRONIKA

U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE UHAPŠENI SRBI: Poternice u Bugarskoj, poslovi u Turskoj, SAD…

OVO JE BEOGRADSKI PARKING SMRTI: Advokat ranjen, kralj noćnih klubova RAZNET!

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Rasturen lanac prostitucije

MLADI FUDBALER POGINUO KOD VRŠCA: Poznati detalji tragedije

Univerzitetskog profesor filozofije i poznatog političkog analitičara, prvo je prijavila studentkinja, a sada se ohrabrila i progovorila glumica o sličnim pojavama na Akademiji za pozorište, film i televiziju. Poznata dramska i filmska glumica Mia Skrbinac (27) podnela je prijavu o seksualnom uznemiravanju Univerzitetu u Ljubljani, ali zasad ne i krivičnu prijavu policiji. Takvu prijavu još razmatra, ali joj to nije primarni cilj, nego želi da upozori na pojavu kao takvu i kaže da nije jedina s iskustvom polnog uznemiravanja studentkinje od profesora.

U posebnoj izjavi za televiziju ona je navela da ju je dok je bila studentkinja seksualno maltretirao poznati glumac i profesor glume na Akademiji za pozorište, film i televiziju. Po njezinim riječima to se odvijalo između 2014. i 2016. godine, a spomenuti profesor još radi sa studentima i studenticama. Mentalno i fizičko nasilje događalo se za vreme časovu glume, i to „upakovano“ u studijskom proces, ali i u amfiteatru, na hodnicima, izjavila je.

PROČITAJTE I OVO!

ISKRENO! KARLEUŠA OTKRIVA: Ovo je prava ISTINA o mom i Duškovom ODNOSU

ČUVENA GLUMICA SVETLANA BOJKOVIĆ PRIMNJENA U BOLNICU

OPROŠTAJ OD ANGELE MERKEL: Građani su izašli na balkone, neprestano aplaudirajući

SRBIJO, SVAKA ČAST! Svetski mediji BRUJE o našem uspehu sa vakcinacijom

SKANDALČINA KOD MARIĆA! Čanak: Šešelju smeće jedno, dođi da me ubiješ

– Čekao me ispred toaleta, u internom baru Drame i drugde – rekla je, dodavši da je to na nju imalo traumatične posledice i da se plašila da ga prijavi, a sad istupa sa željom da se od takvog polnog uznemiravanja zaštite buduće generacije studentkinja

Njezina tadašnja školska koleginica Sara Luku potvrdila je za televiziju da se takve stvari zaista događaju, a izjave podrške njenom istupu dalo je više mlađih glumaca pa i neki od zaposlenih na akademiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter