Izvor: tanjug
01.02.2021 u 16:57
0

Obnova štete od razornog zemljotresa u Hrvatskoj u MARTU I APRILU

Načelnik hrvatskog Štaba za uklanjanje posledice zemljotresa Tomo Medved najavio je danas da bi obnova zemljotresom pogođenog područja u Sisačko-moslovačkoj županiji mogla da počne u martu i aprilu.

Medved je istakao da treba sačekati da se smiri podrhtavanje tla, ali da će do tada odraditi sve pripremne radnje – zakon, procenu štete, plan obnove.

UDARNE VESTI!

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

On je saopštio i da je tokom večernjih sati, usred padavina, na području Gline nestalo struje, a da će kvar biti otklonjen što pre. Dodao je i da su u subotu na području Sisačko-moslavačke županije angažovane tri firme za uklanjanje objekata.

-Više od tri hiljade objekata ima crvenu oznaku koji se sada detaljno pregledaju. Oni objekti za koje inženjeri i statičari utvrde da se ne mogu obnavljati, da su do te mere oštećeni, a naročito oni objekti koji su toliko oštećeni da ugrožavaju sigurnost i zdravlje ljudi – oni su u prioritetu za uklanjanje, naglasio je Medved.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter