Izvor: 24sedam
24.10.2024 u 12:15
0

OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE NAKON PUCNJAVE: Ranjen je učenik prvog razreda!

Policija sprovodi neohodne mere, a Hitna pomoć je zbrinula povređenog učenika - rekao je direktor i dodao da se još ne zna stepen povreda maloletnika

Direktor Srednje škole metalskih zanimanja u Sarajevu Faruk Čupović potvrdio je danas da je nekoliko minuta pre početka nastave obavešten o pucnjavi na ulazu u školu i da još uvek nema zvaničnih informacija ko je upotrebio vatreno oružje.

U ŠKOLI U SARAJEVU PUCNJAVA: Incident u dvorištu Srednje metalurške škole

Kako je rekao medijima, u incidentu je, prema rečima očevidaca, povređen učenik prvog razreda te škole.

– Nemamo još zvanične informacije o tome ko je upotrebio vatreno oružje i povredio učenika. Policija sprovodi neohodne mere, a hitna pomoć je zbrinula povređenog učenika – rekao je Čupović i dodao da se još ne zna stepen povreda maloletnika.

Ispred zgrade pomenute škole, jutros je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen jedan učenik.

Prema dosadašnjim informacijama njega je povredio mladić koji ne pohađa istu školu, ali se navodi da su imali sukob od ranije i kako ranije navedeno, učenik je ranjen u nogu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter