Izvor: Happy BSC
09.07.2022 u 18:19
0

OGLASIO SE I DODIK Srpski član Predsedništva BIH poručuje: „Fotografije ubijenih Srba ne bi trebalo da vređaju nikoga!“

Srpski član Predsedništva BIH Milorad Dodik oglasio se povodom fotografija ubijenih Srba postavljenih na putu od Bratunca do Potočara konstatujući da fotografije ubijenih Srba ne bi trebalo da vređaju nikoga.

„Fotografije ubijenih Srba na putu od Bratunca do Srebrenice ne bi trebalo da vređaju nikoga, posebno ne potomke bošnjačkih žrtava. Oni bi čak najbolje mogli da shvate očaj srpskih porodica čiji su srodnici na njima. S razlikom da za njihovu smrt niko nikada nije odgovarao“, napisao je Dodik na svom Twitter nalogu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako su mediji preneli, portparolka Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević izjavila je da su policijski službenici u Bratuncu poduzeli su sve radnje u skladu sa zakonom te naredili uklanjanje fotografija s magistralnog puta koji vodi prema Potočarima. Fotografije su potom prebačene na privatne posede, tačnije u dvorišta kuća koje se nalaze u blizini puta.

POTRESNI PRIZORI OD BRATUNCA DO POTOČARA: Slike stradalih Srba postavljene pored puta (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter