Izvor: Blic.rs
14.01.2021 u 16:51
0

OSUMNJIČENI ZA DVOSTRUKO UBISTVO POKUŠAO DA NAPRAVI SKROVIŠTE OD DRVEČA: Ovo su detalji

Dok se čeka privođenje osumnjičenog ubice iz Zenice Canera Taylana, Klix objavljuje detalje akcije hapšenja u mestu Raško Polje kod Busovače.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona su rano jutros u mestu Grablje kod Busovače pronašli kombi kojim je Taylan pobegao iz Zenice, nakon čega su celo područje detaljno pregledali s ciljem pronalaska osumnjičenog.

Policija je kontrolne punktove napravila duž magistralnog puta M-5, a policija je dežurala u automobilima te peške patrolirala uz reku Lašvu.

Nakon samo nekoliko sati Taylan je uhapšen oko 13:45 i sproveden u PS Busovača.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK: Novozaraženih 1.881, 23 preminula

JUŽNA MORAVA SE POVLAČI U KORITO: Do mnogih sela se i dalje ne može doći putevima

KORONA BUKTI! PRESEK PO GRADOVIMA: Beograd se vrti oko 500 pozitivnih, u Novom Sadu je nešto bolja situacija

UKINUT PCR TEST! Važi samo za one koji dolaze u Srbiju iz ovih pet zemalja

Iz izvora bliskih istrazi, policijski službenici i inspektori od jutros su pratili Taylanove tragove, jer se nevešto skrivao. Tragovi su vodili do lokacije gde je pokušao napraviti skrovište od drveća i naložiti vatru kako bi se ugrejao.

Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a kod njega su pronađeni određena količina novca i nož.

Podsećamo, Tajlan se sumnjiči da je juče prvo ubio Ramiza Odobašića, čije je telo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama. Kako je već pisao Avaz, Caner (Fuat) Tajlan nazvao je Arslanovog brata, koji je, takođe, devizer, da mu zameni 55.000 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Međutim, on je poslao Arslana, koji je nazvao i Ramiza Odobašića jer nije sam imao toliki iznos novca. Kada su tamo došli, usledio je horor. Posebno je šokantno da su ubijeni poznavali osumnjičenog ubicu iz Turske, s obzirom na to da je imao prodavnicu brze hrane na ulazu u pijacu. Ranije je, takođe, menjao novac kod uličnih devizera, međutim, niko nije mogao ni naslutiti da bi mogao isplanirati nešto ovakvo i počiniti dvostruko ubistvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter