Izvor: HappyBSC/Tanjug
17.06.2022 u 12:54
0

PAO DOGOVOR IZMEĐU DODIKA I MILERA: Zna se da li cena GASA za Republiku Srpsku ostaje ista!

Srpski član Predsedništva BiH – Milorad Dodik sastao se u Sankt Peterburgu sa predsednikom Upravnog odbora GaspromaAleksejom Milerom, a na sastanku je dogovoreno da cena gasa za Republiku Srpsku ostane ista do nove godine.

Takođe, dogovoreno je da mapa puta za novi gasovod ispod Drine bude gotov za dva meseca, prenosi RTRS.

DANAS SE SUSREĆU DODIK I PUTIN: Srpski član Predsedništva otkrio šta očekuje od razgovora!

Naglasio je da će Republika Srpska insistirati u zajedničkim institucijama BiH da se projekat realizuje i da će to biti uslov za odobrenje ostalih projekata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodik će se kasnije danas sastati i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Dodik je za RTRS najavio da će razgovarati o važnim ekonomskim, ali i političkim temama, te da su očekivanja od sastanka sa Putinom velika.

Njegov sastanak sa ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovom bio je, kaže, i neka vrsta pripremnog sastanka sa Putinom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter