Izvor: telegraf
31.12.2020 u 15:03
0

PETRINJA SE OPROSTILA OD MALE LAURE Sahranjena najmlađa žrtva razornog zemljotresa

Na groblju u Petrinji sahranjena je devojčice Laure Cvijić (13) koja je nastradala u katastrofalnom potresu koji je Hrvatsku pogodio u utorak u 12.19 časova. 

SVE O KORONI

DOKTORKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ OTKRIVA: Bitno da ne mutira KORONA, koja je deo vakcine

KO NEĆE VAKCINU – NE MOŽE PREKO GRANICE

DOKTORKA MARIJA ZDRAVKOVIĆ PORUČUJE: Vakcine će vratiti svet u normalu!

ODOBRENA JOŠ JEDNA VAKCINA PROTIV KORONE: Kina dala zeleno svetlo za Sinofarm

Stotinjak meštana došlo je ispratiti žrtvu neviđene prirodne nepogode, a članovi porodice su skrhkani bolom. Mnogi nisu uspeli da zadrže suze, prenosi Jutarnji.

Devojčica je sahranjena u belom kovčegu. Laura je na mestu poginula tokom katastrofalnog potresa u utorak, kada je ostala zatrpana ispod delova urušene zgrade.

Kako je njen očuh Darko rekao za portal Index.hr, Laura je bila vesela i brižna devojčica koja je obožavala da se igra.

– Želim da ljudi znaju koliko je ona bila posebna devojčica. Bila je vesela i više od svega volela je pesmu i ples, bila je toliko velikodušna, imala je tako veliko srce. Tog 22. decembra je napunila 13 godina i dobila je novac od bake i deke za rođendan i ona ga je potrošila tako da je nama svima kupila poklone za Božić. Bila je neverovatna – rekao je teško potreseni očuh.

SVE O KORONI

DOKTORKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ OTKRIVA: Bitno da ne mutira KORONA, koja je deo vakcine

KO NEĆE VAKCINU – NE MOŽE PREKO GRANICE

DOKTORKA MARIJA ZDRAVKOVIĆ PORUČUJE: Vakcine će vratiti svet u normalu!

ODOBRENA JOŠ JEDNA VAKCINA PROTIV KORONE: Kina dala zeleno svetlo za Sinofarm

Darko je za Index ispričao i šta se događalo kobnog jutra.

– Taj dan kad se to dogodilo Laura je bila u gradu s bakom, tetkom i sestričnom. Ja sam bio u kući i jedva sam izašao iz nje, supruga mi je bila na poslu. Nisam je mogao dobiti na telefon. Prvo sam otrčao do tasta da njih spasim, onda sam otišao do auta da dođem nekako do grada i tad sam zapazio suprugu, rekla mi je: „Vodi me na Trg, Lauru je nešto poklopilo“. Nju je zvao bivši suprug kojega su zvali da je Laura stradala, dalje sve znate – ispričao je Darko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

U razornom potresu u Hrvatskoj poginulo je sedam osoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter