Izvor: Blic
07.08.2020 u 12:40
0

„PLAĆAJU IH SVI, PA I DECA“ U Srpskoj urađeno oko 3.500 komercijalnih testova na korona virus!

Direktor Instituta za javno zdravstvo RS Branislav Zeljković rekao je da je do sada oko 3.500 građana Srpske pristupilo komercijalnom testiranju na korona virus, koji se plaća 100 evra.

SVE O SPORTU

ĐOKOVIĆEVE REČI ODZVANJAJU AMERIKOM: Moćni Nole pkazao Amerima šta mogu da očekuju

ŠEF STRUČNOG ŠTABA PARTIZANA PRAVI PROMENE VELIKIH RAZMERA : Navijači crno-belih iznenađenji

HABIBOV ROĐAK JE PRAVO BORILAČKO IZNENAĐENJE: Verujte, bolji je od njega!

– Ove testove plaćaju svi, pa i deca, jer se ne radi o zdravstvenoj usluzi, koja je pokrivena zdravstvenim osiguranjem, nego o testiranju za komercijalne, turističke svrhe – rekao je Zeljković,

Ministar zdravlja RS Alen Šeranić je pojasnio, da PCR testove namenjene za komercijalno testiranje, nabavljaju ustanove koje ta testiranja vrše, i da se za tu namenu ne koriste testovi iz kontigenta najenjenog za testiranje pacijenata koji su pod sumnjom da su kovid pozitivni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter