Izvor: kurir
12.06.2024 u 17:05
0

PODLEGAO POVREDAMA: Umro muškarac koji se zapalio na Markovom trgu u Zagrebu

Muškarac koji se jutros polio benzinom i zapalio tokom večeri preminuo je.

Muška osoba koja se danas zapalila na Markovom trgu zbrinuta je na Klinici za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice na odeljenju intenzivne nege.

Lekari su ranije uveče saopštili da je njegov život i dalje u opasnosti s obzirom na obim i težinu povreda.

Objasnili su da je reč o opekotinama četvrtog stepena i da je zahvaćena cela površina tela.

Policija je jutros u 9.37 zaprimila dojavu da se jedno lice zapalilo na Markovom trgu, gdje se nalaze Hrvatski sabor i zgrada Vlade.

On se zapalio ispred ograde koja okružuje Markov trg, nakon čega je prevezen na Kliniku za traumatologiju.

IZ MANASTIRA OSTROG UKRADEN NOVAC I NAKIT: Oglasili se iz policije, o svemu obavešten dežurni tužilac

 

U tom trenutku premijer Andrej Plenković bio je na sastanku u Vladi.

„Čim je obavešten, premijer i ministri finansija i privrede su odmah izašli na mesto nesreće ispred zgrade Banskih dvora da vide šta se dogodilo, dok je lekar iz obližnje ordinacije već pružao prvi pomoć žrtvi“, rekao je portparol Vlade Marko Milić.

Nešto kasnije, na konferenciji za novinare, premijer Plenković je, između ostalog, izrazio žaljenje porodici stradalog, rekavši da očekuje da nadležne službe, koje su odmah reagovale, nastave da obaveštavaju javnost o događaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter