Izvor: Kurir
12.08.2024 u 07:49
0

POKUŠAJ UBISTVA U ZAGREBU: Četiri meseca unazad izbola još dva muškarca

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje vezano za pokušaj ubistva na Medveščaku 25. maja oko 9 sati, kada je žena (42) u stanu oštrim predmetom pokušala da ubije muškarca (53).

Naime, sumnja se da je osumnjičena 25. maja 2024. nešto pre 9 sati, nakon verbalne svađe s 53-godišnjakom, uzela nož i u nameri da ga usmrti, ubola nožem u grudi, nakon čega je oštećeni uspeo da joj oduzme nož i pobegne.

DRŽAVLJANINA SRBIJE UBIO VOZ U BARU: Teretnjak naleteo na čoveka, nije mu bilo spasa

Policija je krim-istraživanjem došla do zaključka da je ista žena nožem unazad četiri meseca izbola još dva muškarca.

Nadalje, sumnja se da je takođe 13. maja 2024. nešto pre ponoći, u stanu, nakon verbalne svađe s 44-godišnjakom, kada je hteo da izađe iz stana, krenula za njim, uzela nož i u nameri da ga usmrti ubola u stomak.

I ovoga puta povređeni je uspeo da pobegne i lakše je povređen.

Takođe, daljim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičena i 6. februara 2024. godine, u stanu, tokom noći, takođe nakon verbalne svađe s 39-godišnjakom, otišla u kuhinju po nož i u nameri da ga usmrti dva puta ubola u grudi, a zatim i u ruku.

S lakšim povredana muškarac je uspeo da pobegne.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava podnesena je nadležnom Opštinskom državnom tužilaštvu u Zagrebu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter