Izvor: 24sedam
10.09.2024 u 08:09
0

POTUKLI SE PRIJATELJI: Jedan izboden nožem

F.H. i M.Š su kućni prijatelji. Tu noć su sedeli zajedno sa ženama da bi došlo do svađe, a zatim i tuče.

Muškarac iz Gradačca F.H. (30) uhapšen je zbog pokušaja ubistva, a nakon kriminalističke obrade predat je Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Izlaskom na lice mesta policija je potvrdila navode prijave, gde je zatekla povređene osobe iz Gradačca F.H. (30) i M.Š. (32).

Avaz saznaje da je uhapšen 30-godišnji Fehim H. On se sumnjiči da je nožem izbo svog prijatelja nakon svađe.

Naime, on i M.Š su kućni prijatelji. Tu noć su sedeli zajedno sa ženama da bi došlo do svađe, a zatim i tuče. Deblji kraj izvukao je M.Š. koga je Fehim H. najpre pokušao udaviti, a zatim ga je izbo nožem.

Fehim H. se sumnjiči za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda. Njegov prijatelj je i dalje na lečenju u UKC Tuzla.

Svemu je, navodno, kumovao alkohol.

Za Fehima H. će biti zatražen pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter