Izvor: 24sedam
28.08.2024 u 13:11
0

POŽAR KOD SPLITA SE NE SMIRUJE: Povređena tri vatrogasca

U gašenju tog požara do sada su učestvovala četiri kanadera i jedan air traktor

Trojica vatrogasaca povređena su u gašenju požara u Žrnovnici, javila je jutros Vatrogasna jedinica Splitske županije.

Jedan je uganuo koleno, drugi je zadobio lakšu povredu oka, a treći je uganuo nogu.

Hrvatska vatrogasna zajednica saopštila je da je do sada izgorelo 700 hektara trave, niskog rastinja i šume. U gašenju tog požara, koji je izbio u ponedeljak uveče posle udara groma, a u utorak je zapalio maestral, do sada su učestvovala četiri kanadera i jedan air traktor.

POŽAR KOD SPLITA I DALJE TRAJE: Tokom noći vatrogasci su se borili sa vatrenom stihijom
Jutros nema otvorenog plamena

Vatrogasci su večeras uspeli da odbrane sve objekte u Podstrani i Donjem Sitnu, a od jutra nema otvorenog plamena i saniraju se izgoreli delovi, rekao je u sredu ujutro glavni vatrogasni komandant Republike Hrvatske Slavko Tucaković. On je pozvao građane da poštuju uputstva nadležnih službi do potpunog gašenja požara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar