Izvor: TELEGRAF
12.08.2024 u 22:08
0

POŽAR NA TRAFOSTANICI U ULCINJU: Deo Velike plaže bez struje, i delovi Podgorice i Budve bili bez struje

Nakon havarije na elektroenergetskom sistemu, pola Budve bilo je večeras bez struje oko pola sata

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) je objavio da je, usled preopterećenja zbog velikog broja nelegalnih objekata, došlo do požara u trafostanici „Sunce“ na Velikoj plaži u Ulcinju.

Zbog toga je, kako su naveli, deo potrošača sa Velike plaže bez napajanja električnom energijom.

„Ekipe vatrogasne službe rade na gašenju požara, nakon čega će naše ekipe pristupiti saniranju kvara“, objavio je CEDIS na Fejsbuku.

Vatrogasci su požar stavili pod kontrolu, a intervenisali su sa četiri vozila, objavile su „Vijesti“.

NIKOLA KOJI JE UBIO SUPRUGU PODLEGAO RANAMA: Anđelku upucao ispred kuće, a potom ispalio i sebi HITAC U GLAVU

Danas su bez struje ostali i delovi Podgorice i Budve.

CEDIS je objavio da je, zbog ispada kabla iz trafostanice „Podgorica 3“, bez napajanja električnom energijom ostao deo podgoričkog naselja Konik.

„Ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara“, objavio je CEDIS na Fejsbuku.

A nakon havarije na elektroenergetskom sistemu, pola Budve bilo je večeras bez struje oko pola sata. Stari grad, ali i naselja na zaobilaznici bili su u mraku.

Polako jedno po jedno naselje dobija struju, za sada priključene su Dubovica i Stari grad, ali zgrade u velikom naselju na kružnom toku na zaobilaznici i dalje su bez struje. Ujedno stanari zgrada na novom kružnom toku nemaju ni vodu, što još komplikuje situaciju kada se zna da u samoj Budvi ima hiše od 50 hiljada turista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter