Izvor: KURIR
26.06.2024 u 07:25
0

POZNATI HRVATSKI BIZNISMEN POGINUO U JEZIVOJ NESREĆI: Vlasnik čuvenog lanca brze hrane nastradao na 500 metara od svog lokala

Vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata Luka Kalpić poginuo je u ponedeljak u saobraćajnoj nesreći u Kaštelima!

Dalmatinski portal navodi da je vozač automobila koji je naleteo na vozilo splitskog ugostitelja bio pod dejstvom alkohola i da je slučaj preuzelo Županijsko državno tužilaštvo u Splitu. Vozač se navodno nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja.

Nakon saobraćajne nesreće došlo je i do incidenta u kojem je učestvovalo više osoba. Policija je objavila da je zbog remećenja javnog reda i mira privela jednu osobu.

 

REPUBLIKA SRPSKA: RS će koristiti i simbole Srbije – grb Nemanjića i himnu „Bože pravde“

 

Popularni lanac brze hrane Medeni godinama posluje na nekoliko lokacija u Splitu i jednoj u Kaštelima – koja se inače nalazi na svega 500 metara od mesta gde je Kalpić poginuo. Lokalni mediji navode da su kontakt-telefoni objekata isključeni i da se narudžbe ne primaju.

Za sada nije poznato kada će nastaviti sa radom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter