Izvor: Novosti
11.10.2020 u 14:48
0

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE MITROPOLITA: Stiglo saopštenje lekara iz Kliničkog centra

Zdrastveno stanje mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija je stabilno, nalazi su uredni kao i svi vitalni parametri, saopštili su iz Kliničkog centra Crne Gore gde se mitropolit nalazi na bolničkom lečenju od korona virusa još od 6.oktobra.

OVO MORATE ZNATI

SVETSKA BANKA NEMA LEPE VESTI: U ekstremnom siromaštvu završiće više od 150 miliona ljudi

OTPUTOVAO U SAD I NADA SE POZITIVNOM ISHODU: Situacija u kojoj se nalazi Hašim Tači je teška

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KRALJEVU: Jedna osoba poginula, drugoj se lekari bore za život

SLOVENIJA UPRAVO SAOPŠTILA: Srbija je na zelenoj listi

APEL VOZAČIMA: Bez registracije možete ostati zbog NOVOG PROPISA

– Doktori su izrazili zadovoljstvo dinamikom oporavka. Činjenica da mitropolit već nekoliko dana nema povišenu telesnu temperaturu kao i da od samog početka lečenja nema potrebu za dodatnim kiseonikom, još više ohrabruje sve i ukazuje da će oporavak nastaviti da se kreće u dobrom smeru.

Iz Mitropolije crnogorsko-primorske podsećaju da je mitropolit primljen na bolničko lečenje na odeljenje pulmologije Kliničkog centra Crne Gore nakon što je test pokazao da je pozitivan na koronavirus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter