Izvor: Tanjug
03.01.2021 u 07:42
0

PREDSEDNIK CRNOGORSKE SKUPŠTINE PORUČIO: Ponovo će biti izglasani svi zakoni

Predsednik crnogorske Skupštine Aleksa Bečić saopštio je da će u skladu sa Ustavom i pozitivnim propisima, ponovo biti izglasani svi zakoni koje je predsednik Crne Gore Milo Ðukanović vratio na ponovno odlučivanje, nakon što ih je parlament doneo na sednici 29. decembra.

„Na treći pokušaj opstrukcije i blokade sistema od strane opozicije odgovorićemo ponovo mirno, demokratski i evropski. U skladu sa Ustavom i pozitivnim propisima, izglasaćemo ponovo sve zakone. U ponovnom glasanju se ne vodi rasparava, već se samo glasa“, napisao je Bečić.

PROČITAJTE JOŠ:

CRNU GORU ČEKA OZBILJNA KRIZA! Milo Đukanović je spreman na sve!

IMUNIZACIJA U RUSIJI TEČE PO PLANU! Vakcinisan impozantan broj stanovnika!

KOD BRUSA PRONAĐENO TELO! Sumnja se da je to nestali frulaš optužen za pedofiliju!

DETALJI UŽASA U SMEDEREVU: Posle veze sa njenom majkom, namamio devojčicu (14), pa je SILOVAO

POGLEDALA GA SREĆA NA POČETKU 2021! Osvojio više od 43 MILIONA evra na lutriji!

Naveo je da većina u parlamentu ima „strpljenja i demokratske kondicije“, preneli su mediji.

„A predsednik države neka ponese odgovornost za posledice koje mogu nastupiti po radničku klasu, bankarski sistem, privrednike i druge, imajući u vidu posebno rokove koji uređuju te oblasti“, napisao je Bečić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter