Izvor: Tanjug
09.07.2022 u 17:44
0

Premijer Crne Gore Dritan Abazović predvodiće delegaciju svoje zemlje na komemoraciji povodom obeležavanja 11. jula, dana sećanja na srebreničke žrtve!

Crnogorski premijer Dritan Abazović predvodiće delegaciju Crne Gore na komemoraciji povodom obeležavanja 11. jula, dana sećanja na srebreničke žrtve u Potočarima, njavljeno je u platformi posete, prenosi portal RTCG.

U platformi se podseća da je Abazović 13. juna primio ambasadora Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Branimira Jukića i delegaciju Organizacionog odbora, koji su ga pozvali da prisustvuje komemoraciji, što je on prihvatio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Crna Gora je, kao jedna od prvih država, još u julu 2009. godine usvojila Deklaraciju o prihvatanju Rezolucije Evropskog parlamenta (EP) o Srebrenici, kojom se najoštrije osuđuje zločin počinjen tokom građanskog rata u BiH.

Skupština Crne Gore je ponovo u junu prošle godine usvojila rezoluciju kojom se, kako se navodi, „potvrđuje da se genocid dogodio na tlu Evrope nakon Drugog svetskog rata u kojem je stradalo preko 8.000 civila bošnjačke nacionalnosti“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter