Izvor: telegraf.rs
18.10.2024 u 09:27
0

Pretio bivšoj supruzi jezivim rečima! OD OVIH REČI LEDI SE KRV U ŽILAMA!

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata T.U. zbog sumnje da je pretio vanbračnoj supruzi da će je ubiti ako je vidi sa nekim drugim.

Kako su kazali, osumnjičeni je devetog oktobra 2024. godine, oko 14 sati u Podgorici, pretio bivšoj vanbračnoj supruyi G.N. ispred stambene zgrade gde oštećena živi.

„Tom prilikom osumnjičeni joj je rekao: “ubiću te kao što je moj rođak ubio Šejlu, ako te vidim sa nekim drugim ubiću i tebe i njega,neću te ostaviti na miru da znaš,uvek sam ovuda i pratim te, a ako nisam ja onda su tu moji drugovi koji će te pratiti i meni sve preneti”“, navodi se u saopštenju.

RODITELJI ŽRTAVA ZASLUŽUJU EMPATIJU CELOG DRUŠTVA: Nikome nije moglo da padne na pamet da dete može da puca

Za ubistvo Šejle Bakije (19) i ranjavanje njenog oca Šabana, počinjeno u septembru 2021. godine, na Karabuškom polju u Tuzima osuđen je Ilir Đokaj na 40 godina zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter