Izvor: blic
10.10.2024 u 10:43
0

PRETUKLI MUŠKARCA: Uhapšen maloletnik zbog napada u centru grada

Maloletnik iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je sa drugim maloletnikom iz Sarajeva pretukao muškarca u Banjaluci.

Maloletnik je uhapšen juče uz saglasnost dežurnog tužioca za maloletnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zbog sumnje da je počinilo krivična dela nasilničko ponašanje i telesna povreda

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je juče u 19.35 časova nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno da se u Gajevoj ulici nalazi povređen muškarac, prenosi.

Policija je utvrdila da su dve maloljetne osobe, iz Banjaluke i Sarajeva, fizički napale muškarca koji je zadobio povrede i lekarska pomoć mu je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

O navedenom je obavešten i Centar za socijalni rad Banjaluka.

Policija je u Banjaluci uhapsila je osobu čiji su inicijali A.Š. iz ovog grada koje se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, te vređalo policajce.

Kod navedenog lica utvrđeno je prisustvo benzodiazepina i 1,77 promila alkohola u organizmu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter