Izvor: Kurir
09.09.2024 u 08:49
0

PUTUJ SA ANĐELIMA: Bajker stradao pri povratku sa motorijade

Mirko Stojčić iz Prnjavora poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Stanarima pri povratku sa motorijade u Tuzli.

Od njega su se oprostile kolege iz MC Bikers Prnjavor.

„Sa tugom i bolom obaveštavamo svu našu braću i sestre da je u poslijepodnevnim časovima danas u povratku sa tuzlanske motorijade naš brat, član i veliki prijatelj Mirko Stojčić tragično izgubio život. Putuj sa anđelima, brate naš“, naveli su oni.

Kako su istakli, o detaljima sahrane će naknadno obavestiti javnost.

Kako su ranije naveli iz policije, u nesreći je učestvovalo lice inicijala J.K. sa područja opštine Stanari koje je upravljalo putničkim vozilom marke golf i lice inicijala M.S. sa područja opštine Prnjavor koje je upravljalo motociklom marke suzuki.

„U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač motocikla, lice inicijala M.S, je smrtno stradalo na licu mesta. Uviđaj je u toku, a vrše ga policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. Na licu mjesta je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji rukovodi istim“, dodaju iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar