Izvor: KURIR
11.07.2024 u 13:00
0

REGION SE USIJAO: Upaljen crveni meteoalarm za Hrvatsku, narandžasti u Crnoj Gori

Crveni meteoalarm na snazi je za celu Srbiju i Hrvatsku zbog najavljene dnevne temperature vazduha koja će dostizati 40 stepeni Celzijusovih, dok je u Crnoj Gori upaljeno narandžasto upozorenje.

Toplotni talas očekuje se do kraja nedelje i usloviće temperaturu do 40 stepeni.

U Hrvatskoj pakao

Crveni meteoalarm na snazi je u Hrvatskoj gde će danas biti sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom vazduha do 38 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Državnog hidrmeteorološkog zavoda.

Iz Zavoda su upozorili građane da zaštitite sebe, decu i starije, a ističu da su mogući i kvarovi na pojedinim infrastrukturama.

U Crnoj Gori narandžasti meteoalarm

U Crnoj Gori je zbog visoke temperature na snazi narandžasti meteoalarm, a očekuje se sunčano i veoma toplo vrijeme sa temperaturom vazduha do 39 stepeni Celzijusovih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter