Izvor:
24.06.2024 u 22:56
0

RINGIŠPIL SE PREVRNUO U DOBOJU: Četiri deteta prevezena u bolnicu! Detalji prevrtanja ringišpila

Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju zbrinula je večeras četiri deteta povređena u prevrtanju ringišpila u ovom gradu, od kojih nijedno nije životno ugroženo, rečeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

Dežurni lekar hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su deca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportovana na dalju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

– Uglavnom se radilo o otvorenim povredama glave i lica, kontuzionim povredama, nismo imali nijedno lice bez svesti – navela je Dadićeva.

Ona je dodala da se o stepenu povreda teško izjasniti, ali da nijedno dete po primarnom zbrinjavanju nije bilo životno ugroženo.

Prema njenim rečima, poziv da u padu ringišpila ima povređenih Hitna pomoć primila je u 20.00 časova, a na intervenciju su upućena dva službena vozila.

Transportovano je jedno povređeno dete, dok su troje dece doneli roditelji i prolaznici.

Iz Policijske uprave Doboj Srni je rečeno da u prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju ima povređenih lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter