Izvor: tanjug
17.08.2021 u 13:04
0

SEVERNA MAKEDONIJA proterala još jednog RUSKOG DIPLOMATU!

Diplomata iz ruske ambasade u Skoplju proglašen je za personu non grata i proteran iz Severne Makedonije, potvrdio je danas makedonski ministar spoljnih poslova Bujar Osmani.

Prema njegovim rečima, ruski zvaničnik je proteran po nalogu makedonske vlade zbog aktivnosti suprotnih Bečkoj konvencijii.

VAŽNO:

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OBJASNIO KAKO DO NOVČANE POMOĆI: Osnovcima tableti, a roditeljima novac na računima – EVO KAKO DA SE PRIJAVITE

VUČIĆ OTVARA NOVU SPORTSKU HALU! Predsednik danas u Užicu, Bajinoj Bašti i Mećavniku!

MIONICA: Stigli prvi rezervoari sa PIJAĆOM VODOM

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17.AVGUST: Dugo očekivano OSVEŽENJE!

Dodao je da je vlada time preduzela mere za zaštitu svoje nacionalne bezbednosti, ali i zaštitu bezbednosti saveznika i saveza kojem pripada. 

Pojedini makedonski mediji objavili su ranije da je zamenik vojnog atašea ruske ambasade proteran jer je izveo „neprikladna diplomatska dejstva“ i da nije poštovao diplomatska pravila u Severnoj Makedoniji.

PROČITAJTE JOŠ:

IMUNIZACIJA U SRBIJI: TREĆA DOZA OD DANAS! Građanima SMS i mejl sa instrukcijama

NESREĆA KOD OBRENOVCA: Sudar kombija i autobusa – ima povređenih!

TRESLO SE U HRVATSKOJ: DVA zemljotresa pogodila Petrinje!

Severna Makodonije je u maju proglasila još jednog ruskog diplomatu za personu non grata, na šta je Rusija reagovala recipročnim merama i proterala jednog zaposlenog u makedonskoj ambasadi u Moskvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter