Izvor: NOVOSTI
13.10.2024 u 08:58
0

SINOĆ U CENTRU ZAGREBA DRAMA: Lopov „vukao“ policajca na ukradenom automobilu

Policija je u centru Zagreba uspela posle filmske potere da savladala muškarca koji je bežao ukradenim automobilom.

Vozač nije hteo da stane, već je ukradenim vozilom udario u policijski kombi. Tada je policajac pokušao da ga uhapsi, a kada ga je zgrabio da ga izvuče iz vozila, lopov je dao gas i nastavio vožnju do Tomićeve ulice, gde je policajac uspeo da se oslobodi i tada je pao na zemlju.

U Dalmatinskoj ulici vozilo je naletelo na zgradu, a hitna policija i specijalci su savladali vozača i uhapsili ga. Potera za vozačem se odvijala i preko glavnog zagrebačkog trga, Trga bana Jelačića, gde je saobraćaj za automobile inače zabranjen.

– Vozač koji je bežao od policije morao je u jednom trenutku da stane zbog tramvaja na zapadnom delu Trga, a dva policajca su iskočila i pokušala da ga zaustave, ali je on nastavio.

Ubrzo je udario u kombi policije koji je čekao na tom mestu. Policajac se držao za otvoreni prozor sa vozačeve strane, ali se vozač velikom brzinom udaljio ulicom u pravcu zapada.

Policajac je uspeo da se oslobodi i skoči na ulicu kod Tomićeve ulice. Policijski kombi sa pokvarenim zadnjim svetlom pokupio je kolegu i nastavio dalje. Na kraju se automobil zabio u zid zgrade u Dalmatinskoj ulici gde je uhapšen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter