Izvor: 24sata
20.08.2020 u 18:10
0

SKANDAL U POREČU! Osvanule nove poruke MRŽNJE prema Srbima, izgreban i automobil!

„Koljači, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200.000 ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlasti i dolazite u „ustašku“ državu“, samo je deo poruke.

OVO MORATE ZNATI

ŠOK IZ AMERIKE! Trampov savetnik UHAPŠEN zbog PREVARE teške MILIONE DOLARA!

SVASTIKA I ZET KRILI SVOJU LJUBAV: Juče je UBIO, a nakon toga i SEBI PRESUDIO! (FOTO)

UHAPŠENA ŽENA: „Operisala “ po Bačkoj Palanci?!

UHAPŠEN PANČEVAC (27): Danas iz pošte UKRAO milion dinara?!

Nakon povratka s jedne porečke plaže, turista iz Srbije se šokirao kada je shvatio da mu je automobil skroz izgreban nekim tupim predmetom, a ispod brisača ga dočekale dve neugodne poruke.

– Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200.000 ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlasti i dolazite u „ustašku“ državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora da ih čuva policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svetu – stoji u jednoj od poruka.

Sve je prijavio Turističkoj zajednici u Poreču u mejlu u kojem piše kako ne očekuje nikakvu pomoć, ali ne želi da prećuti ono što mu se dogodilo na plaži tog grada. Uz to napominje kako je automobil ostavio na mestu gde je i predviđeno parkiranje, i istakao kako je i prošle godine bio na letovanju u Poreču, i da je svima hvalio ovu destinaciju… međutim to ubuduće neće raditi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter