Izvor: Tanjug
13.02.2021 u 08:40
0

SLOVENIJA: Nova pogranična pravila!

 Slovenija od danas uklanja pogranične kontrolne punktove na prelazima sa Austrijom, Hrvatskom i Slovenijom, a svi koji su preležali kovid-19 ili su vakcinisani, mogu da uđu u tu zemlju bez obaveznog zadržavanja u karantinu i bez rezultata testova na korona virus.

NE PROPUSTITE

TRESAO SE ZAGREB! Novi potres magnitude 3,4 stepena!

RHMZ za danas i sutra najavljuje porast vodostaja

VREME DANAS: Mraz i žestok minus!

Vlada Slovenije izdala je novi dekret kojim je regulisala antiepidemijske pogranične propise u okviru kojih je od sada ponovo moguće preći granicu sa Austrijom, Hrvatskom i Mađarskom, iako ove zemlje i dalje drže na snazi svoje restriktivne pogranične mere.

Slovenija je objavila i novu listu zemalja visokog rizika, u kojima je epidemiološka situacija lošija nego u Sloveniji, a na listi su članice EU i potpisnice Šengenskog sporazuma.

NE PROPUSTITE

Nina Stojanović napravila svetsku senzaciju: Srpkinja i Hrvatica eliminisale najbolji dubl sveta! Borba za pamćenje!

KRAJINOVIĆ PORAŽEN OD MEDVEDEVA: Filip eliminisan sa AO, Rus upisao 17 pobeda u nizu

AMSS: Oprez zbog leda i snega

Na toj listi su trenutno samo Španija, Portugalija i Češka Republika i putnici iz tih zemalja su u obavezi da podnesu na uvid dokaz o negativnom testu na korona virus, prenosi STA.

Ipak, nova pravila dopuštaju da u Sloveniju može da uđe putnik sa pozitivnim testom starim od 21 dan do šest meseci, ili sa lekarskom potvrdom o preležanom kovidu-19, a priznavaće se i negativni testovi iz stranih zemalja pod uslovom da laboratije koje su ih izdale imaju akreditaciju svojih nacionalnih Instituta za javno zdravstvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter